ارتقاء سطح ایمنی و بهداشت واحد از طریق:
- تجزیه و تحلیل حوادث و شبه حوادث ناشی از کار چند سال اخیر واحد به منظور پیشگیری از حوادث سال جاری و بهبود مستمر به میزان 30 درصد
- افزایش آگاهی پرسنل از طریق اموزش های بدو استخدام عمومی و تخصصی، آموزش های دوره ای و کارگاه های بازاموزی، نیازسنجی و بررسی میزان اثر گذاری. همچنین آموزش پیمانکاران و کارآموزان
- افزایش سطح اقدامات کنترلی و نظارتی در زمینه ایمنی برق و ماشین آلات و ...
- تدوین و بروزرسانی دستورالعمل ها ، آیین نامه های ایمنی و بهداشت
- اقدامات کنترلی موردنیاز در زمینه مبارزه با حریق احتمالی از طریق تامین تجهیزات اعلام و اطفاء حریق و همچنین افزایش سطح توانایی پرسنل در مواجهه با حریق
- کنترل و بررسی وضعیت تسهیلات بهداشتی از قبیل سرویس های بهداشتی، حمام ، آشپزخانه ، رستوران و ...
- ساماندهی استاندارد و بهداشتی زباله ها ، پسماند ها و مواد زائد
- نظارت بر استفاده نیروی کار از آب آشامیدنی سالم
و ....