درصد تکمیل :‌ 91%



تدوین برنامه عملیاتی اجرای فرآیندهای بهداشت حرفه ای در راستای شناسائی،ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور در نتیجه کاهش بیماری های شغلی ، عوارض و حوادث ناشی از کار در واحد تحت پوشش

ارتقاء سطح ایمنی و بهداشت واحد از طریق:

-          تجزیه و تحلیل حوادث و شبه حوادث  ناشی از کار چند سال اخیر واحد به منظور پیشگیری از حوادث سال جاری و بهبود مستمر به میزان 30 درصد

-          افزایش آگاهی پرسنل از طریق اموزش های بدو استخدام عمومی و تخصصی، آموزش های دوره ای و کارگاه های بازاموزی، نیازسنجی و بررسی میزان اثر گذاری. همچنین آموزش پیمانکاران و کارآموزان

-          افزایش سطح اقدامات کنترلی و نظارتی در زمینه ایمنی برق و ماشین آلات و ...

-          تدوین و بروزرسانی دستورالعمل ها ، آیین نامه های ایمنی و بهداشت

-          اقدامات کنترلی موردنیاز در زمینه مبارزه با حریق احتمالی از طریق تامین تجهیزات اعلام و اطفاء حریق و همچنین افزایش سطح توانایی پرسنل در مواجهه با حریق

-          کنترل و بررسی وضعیت تسهیلات بهداشتی از قبیل سرویس های بهداشتی، حمام ، آشپزخانه ، رستوران  و ...

-          ساماندهی استاندارد و بهداشتی زباله ها ، پسماند ها و مواد زائد

-          نظارت بر استفاده نیروی کار از آب آشامیدنی سالم

و ....